Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile ülkemizde istidam konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirilmekte ve iş arayanlara iş bulunmakta işçi arayanlara isçi bulunmaktadır. Hem özel sektör ilanları hem kamu kurumu ilanları yayımlanmakta olup yine Toplum Yararına Program TYP kapsamında da ilanlar duyurulmaktadır.

İşin Olsa ekibimize Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında çok fazla istek geldiği için sizlere tüm ilanları birleştirerek haberimizi hazırladık. Buna göre Türkiye'nin dört bir yanında bulunan farklı kamu kurumları toplam 5 bin kişilik kamu personeli alımı yapıyor. Peki hangi iller için alımlar yapılacak?

İLLER ve POZİSYONLAR NELERDİR?

Osmaniye, Karaman, Isparta, Sakarya, Trabzon, Gümüşhane, Kastamonu, Konya ve Hatay illeri için alımlar yapılacaktır. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre alımlar çevre temizliği, Çevre temizliği, Kamusal altyapının yenilenmesi, Ağaçlandırma, Park düzenlemeleri, Kamusal altyapının yenilenmesi, ağaçlandırma, gibi pozisyonlar için yapılacaktır. Peki adaylar İŞKUR Toplum Yararına Program kapsamında alım yapılan pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR Toplum Yararına Program TYP kapsamında yukarıda verilen illere yukarıdaki pozisyonlar dahilinde 5 bin civarı kamu personeli alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adaylarn öncelikle ilgili ilde ikamet ediyor olması gerekmekte olup başvurular için tarayıcılarının url bölümüne https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx linkini yapıştırması ve ara butonuna basması gerekmektedir. Ardından adaylar tüm pozisyonları görüntüleyecek olup istediği pozisyon için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim