İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden Türkiye genelinde alımlar yapmaya devam ediyor. Kamuda ve özel sektörde bir çok kadroya yapılan alım ilanlarına yenisini ekleyen İşkur farklı unvanlarda yaklaşık 4 bin kişilik personel ilanı yayımladı. İşte İşkur büro personeli başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar.

İŞKUR BÜRO PERSONELİ ALIM İLANLARI

Birçok özel sektör firmaları ve kamu kurumlarına alınacak olan büro personeli ilanları İşkur'un resmi internet sitesinde yayımlanmaya devam ediyor. Büro personeli için yapılan ilanlarda özel başvuru şartları firmalara göre farklılık gösteriyor. Genel olarak bilgisayar bilgisinin arandığı için bilgisayar sertifikalarına sahip olmak bu kadrolara başvuru için önemli yere sahip. Mezuniyet şartı, ikamet adresi, yaş ve askerlik şartlarını taşımak adaylardan istenilen bazı şartlar arasında.

İŞKUR ŞOFÖR ALIMLARI

Şoförlük mesleğine başvuru yapmak isteyen adaylar atanmaları halinde Makam Şoförü, Yolcu Taşıma ve Yük Taşıma, Kamyon Şoförü, Kamyonet şoförü gibi kadrolarda görev alabilecek. İşkur'un başvuru yapılabilecek kadrolar arasındaki birçok ilde 1200 kişiden fazla alım ilanı yerini aldı. Adayların istenilen sınıfta ehliyet sahibi olmaları gerekli. Özel şartlar başvuru yapılacak olan firmaya göre farklılık gösterebilir.

LİSE MEZUNU GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARI

En çok alım yapılan diğer kadro ise güvenlik görevlisi alımları İşkur üzerinden yayımlanmaya devam ediyor. Güvenlik görevlileri kadrosuna başvuru yapacak adayların silahlı güvenlik görevlisi, silahsız güvenlik görevlisi ve genel güvenlik görevlisi kadroları yer alıyor. Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisine başvurmak isteyen adaylar sertifikaya sahip olmaları ve firmaların istediği diğer özel şartları taşıması gerekiyor. Türkiye genelinde 1500'den fazla güvenlik görevlisi alımları devam ediyor. Güvenlik görevlisi lise mezunu adaylar başvuru yapabilecekleri kadrolar arasında.

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

İşçi ve personel alımlarında şoför, güvenlik görevlisi ve büro personeli kadroları için başvuru yapacak olan adaylar İşkur resmi internet sitesi üzerinden web sitesine üye olmaları ve başvuru adımlarını tamamlamaları gerekli.

Editör: TE Bilisim