İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre İŞKUR'un kendi bünyeside çalıştırılmak üzere danışman alınacağı açıkladı. Yapılan açıklama ile birlikte birçok vatandaş İŞKUR bünyesinde çalışmak istediklerini belirtirken birçok aday da başvurularını gerçekleştirmiş durumda...

PERSONEL İLANININ DETAYLARI VE GENEL ŞARTLAR

Türkiye üzerinde bulunarak geçici koruma altında bulunan Suriyeli vatandaşlar ile Türk vatandaşları için oluşturan işçi alım projesi kapsamında belirlenen İŞKUR bünyesine personel alımı genel başvuruları şu şekilde açıklanmıştır; " 18 yaşından büyük olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, vardiyali çalışma sistemine ayak uydurabilmesi, herhangi bir soruşturması olmaması, adli sicilinin temiz olması" adaylardan istenilen şartlardandır.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

İŞKUR bünyesinde çalıştırılmak üzere alım yapılacak pozisyonlar şu şekildedir; " Yazılım Analiz Uzmanı (1), Yazılım Geliştirme Danışmanı (3), Yazılım Test Danışmanı (1), Proje Uygulama Danışmanı (2), İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Danışmanı (1) ve İletişim Danışmanı (1) pozisyonlarına belirtilen kontenjanlar ile başvuru yapılacağı açıklandı.

İŞKUR tarafından yapılan açıklamanın devamın da ise son başvuru tarihinin 27 Eylül 2018 tarihinde olacağını açıkladı.

Editör: TE Bilisim