İŞKUR Ankara ilinde personel alım ilanları yayımladı!

Türkiye İş Kurumu kamuya ve özel firmalara personel alımları yapmaya devam ediyor. İŞKUR çok sayıda Ankara ilinde personel alımı yapacak. Adayların Ankara'da görev yapmak üzere işçi, memur ve personel alımı yapabileceği, 2 Bin'e yakın ilan yayımlandı. Buna göre başkent Ankara'da yaşan adayların başvuru yapabilecekleri alımları aktarıyoruz.

ANKARA KAMUYA MEMUR ALIMLARI;

Kamuya İŞKUR üzerinden yapılacak alım ilanlarında; şoför ve teknisyen alımlarına başvurular devam ediyor. Buna göre Haymana Belediyesinde görev almak üzere makam şoförleri alınacak. Yapılacak alımda kura ile adaylar yerleşecek. Buna göre 28 Ağustos tarihine kadar başvuru alınacak. Diğer alımlarda ise DSİ Genel Müdürlüğüne yapılacak personel alımlarında en az lise mezunu teknisyenler alınacak. Adayların KPSS puanı şartı olmadan başvuru yapabilecekleri alımlarda inşaat teknolojisi teknisyeni kadrosunda görev alacaklar.

ANKARA PERSONEL ALIMLARI;

İŞKUR Ankara ili genelinde il merkez ve ilçesinde 4 Bin'e yakın sayıda personel alım ilanlarına başvurular devam ediyor. Bir çok pozisyondaki alımlarda teknisyen, teknikeri büro memuru, ön muhasebe görevlisi, depo görevlisi, işçi gibi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

BAŞVURULAR;

Adaylar başvurularını İŞKUR il/ilçe şubelerinden yada hizmet merkezlerinden yapabilecekler. Diğer yandan İŞKUR e şube portalı üzerinden de seçi detaylarından  Ankara ili seçilerek ve meslek seçimi yapılarak  alım ilanlarına erişebilecek. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim