Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden hem özel sektör firmaları hem kamu kurumları ihtiyaçları dahilinde ilanlar yayımlamaya devam ediyor. İşin Olsa ekibi olarak yoğun rağbetin geldiği temizlik görevlisi, temizlikçi kadrosu için tüm ilanları birleştirdik.

Buna göre Türkiye geneli farklı iller ve farklı firmalar için Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile toplam 5 bin 201 (5201) temizlik görevlisi temizlikçi alımı yapılıyor. Adayların en az okur yazar olması yeterlidir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Aranan özel şartlar var mı? Tüm gerekli bilgileri www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden alımı yapılan 5 bin 201 (5201) temizlik görevlisi temizlikçi kadrosu için en az okur yazar olma şartı aranıyor. Genel olarak hiçbir şart yok fakat bazı kuruluşlar ya da kişiler diksiyonu düzgün olmak, tercihen tecrübeli olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, vardiyalı olarak çalışabilir olmak vb. gibi şartlar arayabiliyor ancak genel olarak her hangi bir şart aranmamaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu üzerinden özel sektör firmaları 5 bin 201 (5201) temizlik görevlisi, temizlikçi alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların öncelikle tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/TNSn11 linkini yapıştırması gerekmektedir. Bu linke girecek olan adaylar istediği il için alım var mı, hangi firmalar alım yapıyor gibi tüm detayları öğrenebilir ve başvurularını da buradan gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim