Ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi olarak bilinmekte olan Türkiye İş Kurumu her gün farklı kamu kurumlarının geçici ve daimi kamu personeli alımı ilanlarını yayımlamaya devam ederken İşin Olsa ekibi olarak siz değerli okurlarımız için tüm ilanları birleştirdik.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan kamu kurumlarının ilanlarına bakıldığında farklı kurumların toplam 91 kamu personeli alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için kamuya alımlar yapılacak, hangi kurumlar alım yapacak? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak açıklıyoruz.

KURUMLAR ve POZİSYON DETAYLARI NEDİR?

Hoyran Sulama Birliği Başkanlığı, Uzgörür Belediye Başkanlığı, Arpalı Belediye Başkanlığı, Sarayköy Belediyesi, Astsubay Orduevi Müdürlüğü, Manisa Öğretmen Evi Müdürlüğü, Batman Beledıye Baskanlıgı, Mamak Belediye Başkanlığı, Batman Beledıye Baskanlıgı, Ahi Evran Üniversitesi, Gürgentepe Belediye Başkanlığı, Yeşilsu Sulama Birliği, Ayvacık Belediye Başkanlığı, Atabey Sulaması Sulama Birliği Başkanlığı, İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, Tercan Sağ Sahil Sulama Birliği, Tercan Sağ Sahil Sulama Birliği, Bandırma Koyunculuk Araştırma Entitüsü Müdürlüğü, Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, İvriz Sağ Sahil Sulama Birliği, 1'inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü, Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Amasra Belediye Başkanlığı, Ayrancı Sulama Birliği Başkanlığı, Yeşilçiftlik Belediye, Koçarlı-Bağarası Sulama Birliği Başkanlığı, Güryıldız Belediye Başkanlığı, Koçarlı-Bağarası Sulama Birliği Başkanlığı, Akçakale Belediye Başkanlığı, Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Kavaklıdere Belediye Başkanlığı, Koru Belediye Başkanlığı, Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı, Atabey Sulaması Sulama Birliği Başkanlığı, Armutlu Belediye Başkanlığı kurumları alım yapmaktadır. Alınacak pozisyonlara bakıldığında hayvan bakıcısı, şoför, beden işçisi, temizlik görevlisi, kütüphaneci, kasiyer, bilgisayar destekli muhasebe görevlisi, restoran yöneticisi, çiftçi, ziraat mühendisi, su kanalı işçisi, bulaşıkçı, elektrik tesisatı teknisyeni, kaynakçı vb. gibi pozisyonlar personel alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda verilmiş olan kamu kurumları yine yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için toplam 91 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapacak? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkini kopyalaması tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ardından git tuşuna basarak ilgili bölüme ulaşması gerekmektedir. Buradan adaylar işyeri türü bölümünü kamu yapıp ara butonuna bastığında tüm ilanları görecek ve istediği pozisyonlara müracaat yapabilecektir.

Editör: TE Bilisim