Özel sektör içerisinde yer alan firmalar başta olmak üzere birbirinden farklı kamu kurum ve şirketler İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alım ilanlarıyla birlikte boş olan kadrolara başvurmanızı belirtilmektedir. İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan ilanlar ile birlikte başvuru ilanları için belirlenen başvuru şartları da beraberinde sizlere sunulmaktadır.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan bir çok ilan sizlere yeni umutlar yeni kapılar açmaktadır. İŞKUR tarafından verilen ilanlarda “Şoför” kategorisi adı altında pek çok çeşit şoför yük taşıma, şoför yolcu taşıma, makam aracı şoförü gibi pek çok çeşidi bulunmaktadır. Sizlere en çok açık kadro olan şoförlüğün alt dallarını açıklayarak sizleri bilgilendirdik. İŞKUR üzerinden yayınlanan diğer ilanlar şu şekilde; Güvenlik Görevlisi (4 bin civarı), Büro Memuru (1500 civarı), Şoför Yük Taşıma (1000 civarı), Güvenlik Görevlisi ( Silah şartı aranmaktadır) Büro İşçisi , Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı , Sekreter alım ilanlarıyla sizlere yeni umutlar doğurmaktadır.

BAŞVURU KOŞULLARI VE BAŞVURMA ADRESİ

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım başvurusuna göre ilanlar bir çok şirket tarafından verilmiş ve toplanarak bir bölgeye koyulmuş ilanlardır. Bu yüzden her ilanın başvuru koşulları ve başvuracağınız yerler değişmektedir. Bizler sizlere genel olarak ortak nokta da belirlenen şartlardan bahsedebiliriz.

Buna göre adaylardan Türk vatandaşı olmak, Görevine engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, En az ilkokul mezunu olmak, Sürücü belgesi bulundurmak ve Vardiya sistemine uyum sağlamaları gereklidir.

Başvuru şartları kurumsal farklılıklar gösterebildiği gibi başvurma noktaları aynı olmaktadır. İstediğiniz, kendinizi uygun gördüğünüz tüm işlere İŞKUR internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üerinden Meslek Bölümüne başvuru yapmak istediğiniz mesleği yazıp çıkan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim