Ülkemizin iş bulma konusunda çalışmalarını sürdürmekle yükümlü olarak bilinen kamu kurumu Türkiye İş Kurumu özel sektör ve kamu kurumlarının hazırlamış olduğu ilanları resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurmakta ve başvuruları kabul etmektedir.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ambar ve depo görevlisi kadrolarına bakıldığında toplam 864 personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki alım ilanındaki detaylar nedir, kimler başvuru yapabilir, adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir, www.isinolsa.com ekibi olarak tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinden özel sektör firmalarının yayımlamış olduğu ilanlara bakıldığında 864 ambar ve depo görevlisi alımı yaptığı görülmektedir. Peki adayların hangi şartlara sahip olması gerekmektedir. Buna göre en az ilkokul mezunu olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, kayıt tutabilir olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor ve Microsoft Office programlarına hakim olmak vb. gibi şartlar aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Özel sektör firmaları kendi bünyelerinde görev yapmak üzere 864 ambar ve depo görevlisi alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların müracaatlar için öncelikle https://goo.gl/tyFa8a linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir. Ardından git tuşuna basacak olan adaylar müracaat bölümüne ulaşabilir ve buradan da başvurularını gerçekleştirebilir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim