Ülkemizde istihdam konusunda önemli çalışmaları bulunan Türkiye İş Kurumu İŞKUR pek çok iş arayan kişiye iş bulmaya ve iş veren firmalara, kamu kurumlarına da işçi bulmaya devam etmekte olup İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizler için özel bir içerik ürettik.

İŞKUR'da en çok rağbet gören kadrolardan bir tanesi olarak bilinen ambar ve depo görevlisi pozisyonu için yayımlanan tüm ilanları bir araya getirdik. Buna göre 742 en az ilkokul mezunu ambar ve depo görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir başvurular nasıl yapılır?

ARANACAK ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile alımı yapılan en az ilkokul mezunu 742 ambar ve depı görevlisi ilanına kimler başvurabilir? Buna göre en az ilkokul mezunu olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, kayıt tutabilir olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor ve Microsoft Office programlarına hakim olmak, iletişim becerileri güçlü olmak ekip çalışmasında başarılı olmak vb. gibi şartlar aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları en az ilkokul mezunu ambar ve depo görevlisi alımı yapılmaktadır. Peki başvurular asıl yapılır? Buna göre başvurularını gerçekleştirmekte isteyen adayların öncelikle https://goo.gl/tyFa8a linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından enter tuşuna basacak olan adaylar tüm firmalrın ilanlarını görebilir ve müracaatlarını da bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim