Ülkemizde hizmetlerine devam etmekte olan İŞKUR resmi internet sitesi aracılığı ile boş pozisyonları duyurmakta ve müracaat merkezlerine gelen adayların talep formlarını sisteme işleyerek adayların en kısa sürede iş sahibi olmasını sağlamaktadır.

İŞKUR aracılığı ile binlerce kuruluş çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. En çok rağbet görmekte olan çağrı merkezi görevlisi kadrosu için farklı kuruluşlar bin personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar hakkında farklı nitelikler aranmaktadır.

Toplam Açık İş Sayısı: Binden Fazla

MÜRACAAT TARİHLERİ


İŞKUR aracılığı ile alım ilanı yayımlayan kuruluşların ilanları 10 gün süre ile açık kalır ve bu süre zarfında adaylar müracaatlarını gerçekleştirmektedir. Müracaatlar İŞKUR veya sitesi üzerinden yapılmaktadır.

Farklı kuruluşların toplan binden fazla çağrı merkezi görevlisi alımı yaptığı görülmektedir. Bu gece 100'den fazla alım ilanının müracaat tarihleri sona erecektir. Diğer alım ilanları ise 2 Mart, 4 Mart, 5 Mart vb. gibi süre zarflarında bitecektir. Bu yüzden adayların olabildiğince kısa sürede İŞKUR müracaat merkezine gitmesi ya da uygun kadrolara başvuru yapabilmek için İŞKUR'un resmi internet sitesini kullanması gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Her kuruluş farklı farklı nitelikler aranmakta olsa da genel olarak;
Diksiyon düzgün olmak
İkna kabiliyeti yüksek
Çözük odaklı çalışmak
Müşteri memnuniyetine önem vermek

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar genel olarak çağrı merkezi görevlisi alım ilanlarında aranmaktadır.