Ülkemizin önemli kamu kuruluşları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR iş verenler ile iş arayanları bir araya getirmekte olup İşin Olsa ekibi olarak sizler için İŞKUR üzerinden yayımlanan çağrı merkezi müşteri temsilcisi ilanlarının tamamını birleştirdik.

Buna göre Türkiye geneli en az ilköğretim mezunu olmak üzere özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 630 çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı yapıyor. Peki İŞKUR'un çağrı merkezi personeli alımına kimler başvuru yapabilir, adaylardan aranan şartlar nedir? Tüm detayları sizler için açıklıyoruz?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye İş Kurumu üzerinden özel sektör firmaları en az ilköğretim mezunu bin 630 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı yapıyor. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre diksiyonu düzgün olmak, iletişim becerisi güçlü olmak, vardiyalı çalışabilir olmak, müşteri hizmetlerinde başarılı olmak, sorumluluk sahibi olmak, ikna kabiliyeti iyi olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumunun bin 630 çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımına nasıl başvuru yapılır? Adayların müracaat edebilmek için öncelikle https://goo.gl/am8fBN linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak karşılarına çıkan ilanların istediğine müracaat etmesi gerekmektedir. Yine adaylar kendi illerinde eğer alım varsa illerindeki İŞKUR'dan da müracaatlarını gerçekleştirebilir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim