Ülkemizin iş bulma ve iş arayanlara işçi yönlendirme konusunda en önemli kurumu olarak bilinen Türkiye İş Kurumu İŞKUR resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna yeni ilanlar yayımlamaya devam etmektedir. Buna göre İşin Olsa ekibimize gelen yoğun istekten dolayı sizler için büro memuru ilanlarını birleştirdik.

Buna göre Türkiye geneli özel sektör firmaları Türkiye İş Kurumu İŞKUR ilanları ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 947 büro memuru alımı yapıyor. Peki alıma ilişkin detayları nedir, adayların hangi şartlara sahip olması gerekmektedir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile toplam 947 büro memuru alımı gerçekleştirilmektedir. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, rapor oluşturabilir olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak gibi şartlara adayların sahip olması gerekiyor. Peki ilanlara başvurular nasıl yapılır?

MÜRACAATLAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmalarının alım yaptığı en az ilkokul mezunu 947 büro memuru alımı ilanına adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir? Buna göre başvurularını tamamlamak isteyen adayların öncelikle https://goo.gl/SLLZ5Q linkini kopyalaması ve bu linki tarayıcılarına yapıştırarak enter yani git tuşuna basması ardından gelen ekran aracılığı ile müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim