Türkiye'nin pek çok şehrinde faaliyet göstermekte olan özel sektör firmalar açık pozisyonları için İŞKUR vasıtası ile ilan yayımlamaktadır. Adaylar müracaatlarını İŞKUR başvuru merkezleri ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile yapabilmektedir.

İŞKUR üzerinden en çok dikkat edilen şoför pozisyonları için yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli toplam 2 bin kişilik personel alımı yapılacağı görülmektedir. Buna göre ilanlara en az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve hangi şoför pozisyonlarına alım yapılmaktadır.

İLAN DETAYLARI

Başvuru Muatap: İŞKUR
Alınacak Pozisyon: Şoför Pozisyonları
Alınacak Personel Sayısı: 2 Bin
En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Türkiye geneli farklı şoför pozisyonları için toplam 2 bin kişilik şoför alımı gerçekleştirilmektedir. Peki hangi şoför pozisyonları için personel alımı yapılıyor.

Şoför (Yolcu Taşıma) - 220 Personel
Şoför-Yük Taşıma - Bin 600 Personel
Kamyon Şoförü - 200 Personel

Yukarıda hangi şoför pozisyonları için toplam kaç kişilik personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Peki adaylar ansıl müracaatlarını gerçekleştirebilir.

BAŞVURULAR

Şoför pozisyona müracaat etmek için aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar kendi illerinde alım yapıldığını görürse İŞKUR başvuru merkezlerinden ya da aşağıda ki link aracılığı ile ilgili formları doldurarak firmalara şoför pozisyonu için müracaat edebilmektedir.

Yolcu Taşıma Şoförü - https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4225
Yük Taşıma Şoförü - https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4226
Kamyon Şoförü - https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=13879

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim