Ülkemizde faaliyet göstermekte olan kamu kurumları açık pozisyonları için çok sayıda memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Kamu kurumları açık pozisyonları için hazırlamış oldukları ilanları Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır.

İŞKUR aracılığı ile yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında kamuya 18 kamu personeli alımı ilanı yayımlandığı görülmekte olup farklı kurumların alım gerçekleştirileceği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Hangi kamu kurumları toplam 18 kişilik kamu personeli alımı yapıyor.

ALIM YAPAN KURUMLAR

BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇİLİMLİ  - 2 İlan
GÖYNÜCEK GELDİNGEN SULAMA BİRLİK BAŞKANLIĞI 
KAZANCI BELEDİYE BAŞKANLIĞI - 2 İlan
DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI-BOLVADİN - 2 İlan

Yukarıda belirtilmiş olan kamu kurumları personel ilanı yayımlamıştır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Kanal Ve Izgara İşçisi
Kalıp Bağlama Ve Ayar İşçisi
Su kanalı işçisi
Şoför-Yük Taşıma
Beden İşçisi (Genel)
İş Makineleri Operatörü
Temizlik Görevlisi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için kamuya 18 kişilik personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

18 kamu personeli alımı ilanına müracaat edecek olan adaylar Dişle Belediye Başkanlığı temizlik görevlisi ve Kazancı Belediye Başkanlığı iş makineleri operatörü ilanları için tüm İŞKUR merkezlerinden diğer ilanlar için ise kurumların bulunduğu il İŞKUR merkezlerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile yapabilmektedir. Adayların 26 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim