Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından bir tanesi olarak bilinen Türkiye İş Kurumu İŞKUR iş verenlerin ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlayarak iş başvurularını kabul etmektedir. İşin Olsa ekibi olarak tüm İŞKUR ilanlarını birleştirdik.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile hem özel sektör firmaları hemde kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 111 bin personel ve işçi alımı yapıyor. Tüm ilanları birleştirdik. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılıyor ve adaylar başvurularını nasıl yapacak?

ALINAN POZİSYONLAR NEDİR?

İŞKUR üzerinden 111 bin kişilik iş ilanı yayımlandı. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak? Gazaltı (Mıg-Mag) Kaynakçısı, Acil Tıp Teknisyeni, Ahşap Kenar Bantlama Makinesi Operatörü, Betonarmeci, Bilgisayarlı Muhasebe Elemanı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Çevre Sağlığı Teknikeri / Çevre Teknikeri, Çoklu Delik Makinesi Operatörü (Ahşap-Mobilya), Depo İşçisi (Elleçleme), Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı, Ev Tipi Klima Sistemleri Teknik Elemanı pozisyonları başta aklınıza gelebilecek tüm iş ilanları İŞKUR'da mevcuttur. Peki başvuru nasıl yapılır?

İlanlara İnanmayan Adaylar İçin İŞKUR Sitesinin Ekran Görüntüsü Eklenmiştir

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden 111 bin iş ilanı yayımlandı. Peki adaylar personel alımı başvurularını nasıl yapacak? Buna göre https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx linkini kopyalayarak tarayıcılarının url bölümüne yapıştıracak olan adaylar tüm ilanları pozisyonları görebilir ve istediği pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA