21 Eylül tarihi itibari ile Türkiye İş Kurumu Türkiye genelinde en az lise mezunu olan 1.783 personel alımı yapacak.

Türkiye genelinde en az lise mezunu olan personel alımları devam ediyor. İŞKUR kamuda ve özel firmalarda personel istihdamında önemli görevler üstlenmeye devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı olan İŞKUR, 21 Eylül tarihi itibari ile tüm Türkiye genelinde bulunan özel firmaların personel ihtiyacının giderilmesi için yeni ilanlar yayımladı. Buna göre hangi kadrolarda alımlar yapılacağı da belli oldu.Büro memuru, muhasebeci, ambar memuru kadrolarında yapılacak olan alımlarda genel başvuru şartlarını neler olduğunu aktarıyoruz.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Tecrübeli yada tecrübesiz personel alımlarından büroda görev yapmak isteyen adayların yoğun olarak ilgi gösterdiği alımlara başvuru yapabilmek için 18 yaşını tamamlamış olmak gerekmektedir. Buna göre kamuda ve özel firmaların personel alımlarında asgari yaş şartını taşıyan adayların başvuru için istenilen eğitim düzeyine sahip olmaları, lise, ön lisans ve lisans mezunu olmaları istenilmektedir. Diğer yandan büro memuru ve muhasebeci personel alımlarında Office programlarına hakim olmak başvuru şartlarında öncelik sağlayabilecektir. Yayımlanan ilanlarda tecrübe şartı olmakta başvurularda öncelik sağlayabilecektir. Ayrıca yayımlanan ilan detaylarında açıklanan diğer başvuru şartlarına sahip olmak başvuru yapmak için gerekli olacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR alımlarına başvurular şahsen yapılabildiği gibi internet ortamından da e-şube aracılığı ile başvuru yapılabilecektir. Adayların e-şube üzerinden başvuru yapabilmeleri için portal üzerinden giriş yapmaları ardından ilanları alfabetik olarak sıralamaları ve ilgili ilan detaylarına erişmeleri gerekli olacaktır.

Muhasebeci alımları için: https://goo.gl/efAAkP
Büro Memuru alımları için: https://goo.gl/cm2REr
Ambar memuru alımları için: https://goo.gl/BkgysZ

İŞİN OLSA 

Editör: TE Bilisim