İş Bankası Sınav ile Şoför alımı yapıyor. Alımlar farklı bölgelerden yapılacak olup, bunlar, İstanbul, ANkara, İzmir, Bursa, Diyarbakır, Kırklareli( Lüleburgaz ), Van ve Zonguldak illerinden yapılacaktır. İş Bankası bu illerdeki personel eksiliğini sınav ile kapatacaktır. Adayların başvuru için işlem sıralaması, Başvuru, Dikkat Testi ve çalışma Stilleri Envantleri, Sürüş testi, Mülakat ve Belge hazırlamak şeklinde olacaktır. Başvurular ilanın duyurulması ile birlikte başlamış olup en geç 20 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecektir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru günü saat 18:00 a kadar sadece ik.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Başvuru Formu üzerinden yapılabilecektir. Bunu dışında Şübelerden veya Genel Müdürlüklerden başvuru yapılması mümkün değildir.

Adaylar için başvuruların onaylanması ile birlikte 27 Temmuz 2017 tarihinde Perşembe günü sınav yapılacaktır. Sınav ve Mülakat aşamaları sadece İstanbul ilinde yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR:

Adaylarınn başvuruda bulunabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 27 Temmuz 1989 ve sonrası doğumlu olmak, 2016 yılından önce B sınıfı ehliyete sahip olmak, 2016 yılından sonra alınmış olan D1 ehliyete sahip olmak, En az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak, alım yapılacak olan ilde ikamet ediyor olmak, SRC1, SRC2, SRC3 ve SRC4 belgelerinin herhangi birisine sahip olmak, 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli psikoteknik değerlendirmesi belgesine sahip olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, herhangi bir kuruma veya kuruluşa karşı mecburi hizmet bedeli olmamak ve sağlık açısından görevini yapmasına engel durum olmamak şartları aranmaktadır.

Editör: TE Bilisim