Ülkemizin gaz konusunda en deneyimli ve en tanınır firmaları arasında yer almakta olan İpragaz Anonim Şirketi Türkiye'de doğal gaz'ın olmadığı dönemlerde dev bir firma olarak bilinirken doğal gaz'ın gelmesi ile yine çalışmalarını sürdürerek büyük firma konumunda kalmayı başardı. Yatırımlarına hızla devam eden ve doğal gaz'ın az bulunduğu bölgelere yoğunlaşan İpragaz Anonim Şirketi satış hacmini geliştirmeye devam ediyor.

İpragaz Anonim Şirketi yatırımlarına ara vermeden sürekli olarak devam ettiği gibi ihtiyaçlara göre sıklıkla personel alımları da gerçekleştirmektedir. İpragaz Anonim Şirketi personel alımı ilanlarını kendisi hazırlamakta ve yayımlanması için kariyer sitelerine göndermektedir. Yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülüyor. Peki pozisyonlar nelerdir? İlan bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

İpragaz Anonim Şirketi kendi bünyelerinde görev yapmak üzere çok sayıda personel alıyor ve ilan bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. İpragaz Anonim Şirketi Türkiye geneli 20'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmekte olup adayların en az ortaöğretim mezunu olması, meslekleri ile ilgili mezuniyet ya da sertifikalara sahip olması, engelli kadroları için belirlenen engellilik oranına sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYON ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

İpragaz Anonim Şirketi 20'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara personel alımı yapılacak. Buna göre yayımlanan ilanlara bakıldığında MÜHENDİSLİK SORUMLUSU, İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİSİ, SATIŞ PLANLAMA UZMAN / UZMAN YARDIMCISI, TEKNİK DESTEK SORUMLUSU, YÖNETİM PLANLAMA VE RAPORLAMA UZMANI, NAKLİYE SORUMLUSU, SATIŞ UZMANI, MALİ İŞLER UZMAN / UZMAN YARDIMCISI, FİNANSMAN YÖNETİCİSİ, ENGELLİ PERSONEL kadroları için personel alımının yapılacağı görülmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre adayların müracaatlar için (https://goo.gl/rgxCGu) linkini kopyalayarak tarayıcılarına yapıştırmaları ve ilgili sayfaya ulaşarak istediği pozisyona başvuru yapması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim