Geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilan da İnönü Üniversitesi Rektörlüğünün hazırlamış olduğu ilan kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilan da İnönü Üniversitesinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 93 kişilik personel alımı yapacağı öğrenilmişti.

Buna göre sağlık pozisyonları için alınacak olan 93 kişilik personel alımına adaylar başvurularını halen yapabilmekte olup adayların son başvurularını 28 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. Bu süreye kadar başvuru yapamayan adaylar başvuru yapamayacak ve başvuru tarihleri
uzatılmayacaktır. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: İnönü Üniversitesi
Alınacak Personel Sayısı: 93
Alınacak Pozisyonlar: Sağlık
Kamu Kurumu
Son Başvuru: 28 Nisan

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


İnönü Üniversitesi çeşitli sağlık pozisyonları için toplam 93 personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Buna göre 90 Hemşire, 2 Fizyoterapist ve 1 Sağlık teknikeri pozisyonlarına İnönü Üniversitesi personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR

İnönü Üniversitesi hemşire, fizyoterapist ve sağlık teknikeri pozisyonları için toplam 93 kişilik sözleşmeli personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvuru yapacak olan adaylar nasıl başvuru yapabilir ve başvuru detayları nedir? Buna göre adayların gerekli belgeler ile 28 Nisan 2017 tarihine kadar İnönü Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına mesai saatleri bitmeden müracaat etmesi gerekmektedir. İlan detayları ve personel başvurusu için adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

İLAN VE BAŞVURULAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim