Çeşitli illerimizde iş olanağı ve 10 açık pozisyonda personel alımı sunan İnci Holding kendi himayesinde çalışacak nitelikli personeller arıyor. İnci Holding belirli pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtmiş ve bu alımları belirttiğimiz linkte bulabilirsiniz.

İnci Holding'in bu iş ilanına ve çeşitli pozisyonlar hakkındaki bilgilere ve internet üzerinden irtibata geçerek yapacak olduğunuz başvuru bölmesine de aşağıda vermiş olduğumuz linkten ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu link üzerinden hangi illerde personel alımının gerçekleştiğini ve bu holdingin hangi şirketlerinde çalışacağınızı da öğrenebilirsiniz.

İnci Holding'in aradığı pozisyonlar hakkında detaylı bilgi ise aşağıda yer almaktadır.

ALINACAK AÇIK POZİSYONLAR

SAP İş Geliştirme Uzmanı
Makam Şoförü
Personel Sorumlusu
Bölge Satış Yöneticisi
Mekanik Bakım Teknisyeni

Yukarıdaki vermiş olduğumuz pozisyonlar İnci Holding'in aramış olduğu pozisyonların bir bölümü olmaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz linkten İnci Holding'in aradığı tüm pozisyonlara ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR

İnci Holding'in himayesi altında çalışacak olan personellerin başvuruları aşağıda vermiş olduğumuz link üzerinden yapılmaktadır. Bu link üzerinden kolayca kayıt yapabilir ve kısa zamanda olumlu veya olumsuz cevaplarınızı bu link üzerinden öğrenebilirsiniz. İnci Holding'in hangi illerde ve hangi şirketlerde personel aradığı da aynı zamanda bu link üzerinden öğrenebilirsiniz.

https://goo.gl/w6FZ7E
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim