Bünyesindeki personel istihdamını karşılamak adına Kavakyolu Belediyesi personel alımı yapacak. Kavakyolu Belediyesi tarafından yayımlanan  ilanla birlikte itfaiyeci alımı yapılacak. Kavakyolu Belediyesi toplamda 21 yangın müdahale işçisi alımı gerçekleştirecek.

Kavakyolu Belediyesi- İŞKUR Ortaklaşa ilan yayımladı. iŞKUR tarafından yayınlanan ilanla birlikte Erzincan İli Kavakyolu Belediyesi bünyesindeki personel istihdamını karşılamak adına yangın ilk müdahale işçisi alımı yapacak. Açıklanan ilanda ilkokul ile lise mezunu arasında alımların yapılacağı bilgisi verildi. Kavakyolu Belediyesi tarafından alınacak olan itfaiyeci işçi personel bilgileri şu şekilde;

Kavakyolu Belediyesi tarafından alınacak olan itfaiye personel alımı için en az ilköğretim mezun olma şartı aranmakta. Bu alımlarda en yüksek öğrenim düzeyi ise ortaöğretim olacak. Sadece bu ilana ilkokul mezunu ve lise mezunu olanlar başvurularını yapabilecekler.

Kavakyolu Belediyesi tarafından açıklanan personel alımı ilanında KPSS şartı aranmayacak ve  yaş şartı olmayacak. Adaylar başvurularında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı olan itfaiyecilik ve yangın güvenliği kursuna katıldığına dair almış olduğu belgeyi sunacak. Kavakyolu Belediyesi kadrolu personel alımı başvuruları 5 Ocak 2018 tarihinde son bulacaktır. Bu ilana başvuruda bulunacak olan adaylar çalışma ve işkurumu müdürlüklerinden şahsen başvurularını yapabilecekler. İsteyen adaylar başvurularını İŞKUR'un iş arayan sistemi üzerinden de internet ortamından gerçekleştirebilirler.