Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan şirket ve kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere binlerce personel alımı yapmaya devam ediyor. Her firma alım yapacağı pozisyon için özel nitelikler istemekte ve eğitim durumunu da belirtmektedir. Ülkemizde binlerce firma bulunduğu için neredeyse her gün binlerce ilan yayımlanmaktadır. İnteraktif siteler aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bu ilanlar incelendiğinde ilköğretim mezunu veya öğrencisi için yurt genelinde toplam 2 bine yakın personel alımı yapılması bekleniyor. Peki hangi kurumlar personel alımı yapacak? Alım yapılacak olan kurumların aradığı şartlar nedir? Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılması bekleniyor. İşte detaylar.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Faaliyetlerine devam etmekte olan kurumlar kendi bünyelerinde istihdam etmekte üzere 2 bine yakın ilköğretim mezunu personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılması bekleniyor. Yayımlanan iş ilanları incelendiğinde;

Reklam ve Dizi Oyuncusu
Sekreter
Örgü Operatörü
Servis Elemanı
Şoför
Depo Sorumlusu
Muhasebe Elemanı
Vakum Personeli
Manav
Şarküteri Görevlisi
Market Reyon Görevlisi
Garson
Çağrı Merkezi Personeli

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 2 bine yakın farklı pozisyon için personel alımları yapılacaktır. Her firma aradığı nitelikleri farklı olarak yayımlamış oldukları ilanlar aracılığı ile başvuru yapacak olan adaylara duyurmuştur. Sizlerde ilköğretim mezunu ve iş arıyorsanız aşağıda ki bağlantıyı takip ederek gerekli iş başvurularınızı yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&edl=KO,KM