Ülkemizin en önemli markaları arasında yer alan ve mobilya, dekorasyon, ev aletleri, balkon, süs eşyaları, bitki vb. gibi pek çok farklı sektör için üretim yapan bu ürünlerini kendi mağazaları ve internet siteleri aracılığı ile satışa sunan sayılı firmalar arasında yer almakta olan IKEA açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor.

IKEA personel alımı ilanları online iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmakta ve müracaatlarda yine aynı kanal üzerinden kabul edilmektedir. Buna göre IKEA'nın 60'a yakın kadro için personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: IKEA Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda İlan Edilen Pozisyon: 60'a Yakın Alım Yapılacak İller: Çok Sayıda 

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

IKEA tarafından kamuoyuna Türkiye geneli 5 farklı il için alım yapılacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Buna göre; SATIŞ EKİP ÜYESİ (FULL TIME) YİYECEK İÇECEK EKİP ÜYESİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ EKİP ÜYESİ İÇ MEKAN GÖRSEL SUNUM EĞİTİM PROGRAMI KURUMSAL SATIŞ MÜDÜRÜ MOBİLYA KURULUM EKİP ÜYESİ PART TIME KASİYER İŞYERİ HEKİMİ vb. gibi pozisyonlara personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR

IKEA Türkiye geneli 60'a yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştiriyor. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/PXXhLG 
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim