Ülkemizin e-ticaret sektörü konusunda lider markaları arasında yer alan ve her sene büyüme oranını artıran Hepsiburada özellikle mağaza açma sistemini sitesine entegre ettiği günden bu yana daha fazla müşteri potansiyeline ulaşmaya başladı.

E-ticaret sektöründe en bilinen marka olarak bilinen Hepsiburada açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımları da gerçekleştirmekte olup personel alımı ilanları Hepsiburada tarafından hazırlanmakta nitelikler belirlenmekte ve kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki personel alımı detayları nelerdir? Hangi pozisyonlar için alım yapılacak?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Hepsiburada iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlara uygun diplomaya sahip olmak, interneti iyi kullanıyor olmak, tercihen e-ticaret sektörüne hakim olmak, Microsoft Office programlarını biliyor olmak şartları aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve başvurular nasıl yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR ve NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Hepsiburada çok sayıda personel alımı yapıyor. Buna göre yayımlanan ilanlara bakıldığınad finans uzman yardımcısı, sistem uzmanı, ürün yorum personeli, iç mimar, engelli personel, kategori uzmanı, müşteri hizmetleri sorumlusu, analiz planlama ve raporlama uzmanı pozisyonlarına personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların müracaatlar için https://goo.gl/QHNrqG linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İLANLAR BURADA

Editör: TE Bilisim