Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakıf olan Havelsan'ın büyük hissesi bulunan Havelsan Ehsim boş pozisyonların doldurulması için personel alımı yapmaya devam ediyor. Bilindiği gibi Havelsan, hava sanayi firması olarak bilinmekte olup bünyelerinde istihdam eden mühendislerin geliştirmiş olduğu sistemleri Türk Silahlı Kuvvetlerine sunarak milli envanteri güçlendirmeye çalışmaktadır. Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi Teknokent'te bulunan ofisleri ile Ar-Ge çalışmalar yapmakta olan Havelsan güçlü bir mühendis kadrosuna sahip olmak ile beraber yeni personel alım ilanları yayımlayarak çalışmalarını daha da güçlendirmeye hedeflemektedir. Resmi internet sitesi aracılığı ile personel alım ilanları yayımladığı gibi kurum interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de personel alım ilanları yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı kadrolar için mühendis alımı yapılacağı görülmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Havelsan Ehsim yayımladığı pozisyonlar ile personel alımı yapacağını duyurdu peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Yazılım Mühendisi
Mekanik Tasarım ve ELD Ürün Destek Mühendisi
Sayısal Tasarım Mühendisi

Yukarıda belirtilmiş olan mühendis kadroları için Havelsan Ehsim personel alım ilanı yayımlamış durumda. Başvurular için adayların alanlarında iyi olması gerekmekte olup istenen niteliklere de sahip olması gerekiyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki ilana en yakın sürede müracaat etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/havelsan-ehsim-is-ilanlari-c15172-p5672/
Editör: TE Bilisim