Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Sağlık Bakanlığına bağlı olan Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı Proje kapsamında personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Sağlık Statüsü ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından sunulan hizmetlerin geliştirilmesi projesi adı altında Yönlendirme personeli istihdamı sağlanacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana göre adaylardan, Yabancı uyruklu olan adaylar için, İyi derecede Arapça ve Türkçe bilmeki Benzer pozisyonda iş tecrübesine sahip olmak, iyi derecede iletişim becerisi olmak, Türkiye'de yasal olarak ikamet ediyor olmak, Mesleğini yapmasına engel olabilecek sağlık problemi olmamaki mesleki geliştirmelere ve yeniliklere açık olmak şartlar ıaranacaktırç

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olanlardan ise, İy iderecede İletişim kurabilmek, İyi derecede arapça ve türkçe bilmek, Kişiler arası olumlu ilişkiler kurabilmeki, Mesleğini yapmasına engel durum olmamak tecrübe sahibi olmak şartları aranacaktır.

Buna göre adaylardan gene olarak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erke kadaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç alabilmek, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 01 Ocak 1955 tarihi sonrası doğumlu olmaları şarttır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını en geç 15 Nisan 2018 tarihine kadar saat 18:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular elektronik ortamda yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için İlanın tam metnini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim