Hakkari Üniversitesi 09 Ekim 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 1 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Buna Hakkari Üniversitesi personel kadrosuna 5. dereceli 1 adet İç Denetçi alacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için aranan bütün nitelikleri taşımak zorundadırlar.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Hakkari Üniversitesi bünyesine alım yapacak olduğu İç Denetçi kadrosu için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak şartları aramaktadır. 

Yukarıdaki kadroya başvuru yapacak adaylar belirlenen şartları taşıdıkları halde başvurularını yapabilirler. Kadro sayısının adetinden fazla başvuru yapan adaylar Üniversite tarafından belirlenmek sureti ile değerlendirmeye hak kazanan adayların listesini resmi internet sayfasında duyuracaktır. Değerlendirmeye hak kazanan adayların istenilen belgeleri Rektörlüğe şahsen teslim etmeleri gereklidir.

BAŞVURULAR:

Hakkari Üniversitesine başvuru yapacak adaylar başvurularına ilan yayımlandığı tarihten itibaren başlayabilirler. Buna göre adyalar başvurularını en geç 23 Ekim 2017 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Adaylar başvurularını son başvuru günüüne kadar, Nüfus Kimlik Fotokopisi,Özgeçmiş ,Mezuniyet belgesinin aslı veya Onaylı sureti (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.) ,Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge. ,Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya onaylı sureti (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.) ve 2 adet Fotoğraf ile birlikte Üniversitenin Rektörlük, Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Editör: TE Bilisim