Sigorta sektörü konusunda lider firmalardan bir tanesi olan ve 9 bölge müdürlüğü, 6 finansal bölge müdürlüğü, 3 temsilciliği ve 3 bin 100'ü aşkın satış kanalında oluşan uzman personelleri ile görevlerin 58 yıldır sürdüren Güneş Sigorta büyüme oranını geliştirmeye devam etmektedir.

Güneş Sigorta açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için ilanlar hazırlamakta ve nitelikler belirlemekte ilgili duyuruları başvuruların başlaması için kariyer sitelerine göndermektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlara ilişkin detaylar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Güneş Sigorta iş ilanları için farklı pozisyonlara personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlara göre belirlenen düzeyde mezuniyet belgesine sahip olmak, yine bazı pozisyonlar için aranan tecrübe ve sertifikalara sahip olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, görevi gereği sahada çalışacak ise insan ilişkilerinde başarılı olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar ile başvuru detayları nedir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR? HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Güneş Sigorta tarafından yayımlanan ilanlar için personel alımları yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak? Buna göre iş analisti, eğitim uzmanı, kurumsal iletişim personel, yazılım uygulama geliştirme uzmanı, bedeni hasar operasyon personeli, sigorta satış personeli pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Güneş Sigorta bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların başvurularını gerçekleştirmek için https://goo.gl/dZJmW3 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER TÜM İŞ İLANLARI BU LİNKTE

Editör: TE Bilisim