Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanmış olan duyuruya göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ( GTHB ) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için 3 kişilik boş kadrosu ile Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Mezunu olan 3 Ziraat Mühendisi alacak.

Söz konusu ilan için adaylardan 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve adayların KPSS puan durumları esas alınarak sıralam yapılacaktır. Bu yönde adaylara herhangi yazılı veya sınav yapılmıyacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Başvuruda bulunacak olan adaylardan bazı nitelikler aranmaktadır. Adayların bu nitelikleri taşımaları doğrultusunda başvuruları geçerli sayılacaktır. Buna göre adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik ve arşvi araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 02 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler .Buna göre başvurular en geç 13 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmeketdir. Başvurular, son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Ağrı Zirai Karantina Müdürlüğü’ne (Büyük Ağrı Cd. Uluyol Mh. Nergiz Sk. Merkez 2 Nolu Sağlık Ocağı Lojmanı İç Kapı No:4 P.K.18 04400 Doğubayazıt / AĞRI) şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı inceleyiniz.

İlanın Tam Metni