Ülkemizde faaliyetlerine uzun süredir ara vermeden devam etmekte olan Gratis Kozmetik firması açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Alım yapacağı ilanları interaktif iş ilanları sitelerinden duyurmakta olan Gratis İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi yeni personel alım ilanları yayımladı.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımlarını ilan etmekte olan Gratis İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi yayımladığı 100'e yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Gratis İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 100'e Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR


Gratis İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından ilan edilen 100'e yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Buna göre;
Gratis Satış Danışmanı 
Gratis Mağaza Müdür Yardımcısı
Vardiya Amiri - Gratis Lojistik Merkezi
Depo Ekip Lideri - Gratis Lojistik Merkezi
Gratis - Mağaza Müdürü
Gratis - Kıdemli İç Denetçi

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 100'e yakın pozisyon için Gratis Kozmetik firması personel alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli müracaatlarını aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/X9ZKPa
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim