Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 11 Aralık 2017 tarihine personel alım duyurusu yayımlamıştı! Duyuruya göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliği için sözleşmeli olarak personel alımı yapmaktaydı. Bunun üzerine başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık sona ermektedir. Başvuru şartlarını taşıyan herkes başvuru yapabilecektir.

Bunun üzerine adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmaktadır ve adayların KPSS puan durumuna göre bir sıralama yapılacak ve adayların KPSS puanına göre 22 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan başvuru sonuç duyurusu ile adaylara bilgilendirmede bulunacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Veteriner Hekim alacağını bildirdi ve adaylardan, 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunu seviyesinde KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Fakültelerin Veteriner fakültesi mezunu olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, vardiyalı çalışmasına engel olabilecek bir sağlık problemi bulunmamak, başvuru tarihi itibari ile henüz 35 yaşından gün almamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak şartları aranır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte 11 Aralık 2017 tarihinde başladı ve 19 Aralık 2017 tarihi itibari ile de sona eriyor. Adaylar başvurularını "https://vskn.tarim.gov.tr/habur’’ internet adresinde yayınlanan başvuru dilekçesini eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup imzaladıktan sonra istenilen belgelerle beraber Habur Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü Habur Gümrük Sahası Silopi/ŞIRNAK adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.