Devlet Personel Başkanlığı tarafından 30 Mayıs 2018 tarihinde yapılmı olan duyuruya göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre GTHB 1 kişilik boş kadrosu ile Tarım İşçisi alacak. İlanın detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım yapacak Kurum: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

İşyeri Adı: Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Faliyet Alanı : Tarım

Çalışma Adresi: Şehit Cem Ersever cad. No:9-11 Yenimahalle Ankara

Sosyal Olanaklar: SGK+Yemek

Yukarıda da bilgisini verdiğimiz üzere Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne İlköğretim mezunu olan Tarla İşçisi ( Tarla Ürünleri ) pozisyonunda 1 kişi alacak. Ayrıca adaylara sosyal olanak olarak SGK ve Yemek gibi olanaklar da sağlanacak. 

Buna göre alınacak aday Bitki melezleme, Dikim, Ekim, Biçim, Tarla temizliği vb konularda çalıştılacak olup, Tohumculuk konu konu faliyet gösteren kamu ve tüzeş kişilierde çalışacağında dir SGK hizmet dökümü olacaktır.

Adayların başvuru yapabilmeleri için en az ilköğretim mezunu olmaları ve en yüksek lise mezunu olmaları, Askerlik ile lgisi bulunmamak veya yapmış olmak şartları aranacak ve adaylar bu yönde sözlü ve uygulaması sınava tabii tutulacaklardır. Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 11 Haziran 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim