Gazi Üniversitesi Personel Alımı 2016
Gazi Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Gazi Üniversitesi bünyesindeki çalışan personel eksikliğini gidermek amaçlı Avukat alımı yapacaktır. Sizde Gazi Üniversitesi ailesine katılmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
 
Gazi Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Gazi Üniversitesi 09 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 1 adet Avukat alacaktır. Alımı yapılacak olan personel Gazi Üniversitesinin yapacağı Giriş sınavı ile kadroya girip giremeyeceği belirlenecektir. Aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
KADROLAR:
6. Dreceden 1 adet Avukat.
GENEL ŞARTLAR:
      - 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - Son başvuru tarihi itibari ile süresi dolmamış Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 75  puan almış olan adaylar,
     -  Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olan adaylar,
     - Hukuk Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilmiş yurt dışındaki Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 09 Şubat 2016 tarihi ile 24 Şubat 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacaktır. 
Editör: TE Bilisim