Garanti Bankası Gişe Asistanı Alımları
Garanti Bankası personel alacak. Garanti Bankası bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere farklı Şehirlerde gişe görevlilerini arıyor. Başvurular için yazımızın devamını inceleyiniz.
Garanti Bankası yapmış olduğu duyuruya göre farklı İllerde Gişe Asistanları alacak. Garanti Bankası türkiyenin önde gelen Garantili bankalarından birisidir. Garanti Bankası bünyesinde çalışmak demek, bankacılık kariyeriyerinizde iyi bir seviyede olduğunuzu yada iyi bir seviyeye ulaşacağınızı belirlemektedir. Sizde Garanti bankasında bu pozisyon dahilinde istenilen şubelere katılmak için alt kısımda verilmiş olan genel bilgileri inceleyerek başvurularınızı yapabilirsiniz.
GARANTİ BANKASINDA GİŞE ASİSTANLARI NE İŞ YAPAR?
Garanti Bankasında çalışan Gişe asistanları, Gişeye genel müşterilerin talimatlarını ve nakit işlemlerini gerçekleştirmek le srumludur. Aynı zamanda gişeye işlem yapmak için gelen müşterilere ürün satışı ve yönlendirmesi yapmaktan sorumludurlar. Sizde bu sorumluklara sahip iseniz ve bu konuda uzman olduğunuzu düşünüyorsanız Garanti Bankası ailesine katılabilirsiniz. 
Garanti Bankası ailesinde gişe görevlisi pozisyonunda çalışmak isteyen adaylar için istenilen bazı Genel Nitelikler mevcuttur ve bu kriterlere uyan adaylar başvurularınızı gerçekleştirmeldirler. Garanti Bankası gişe asistanı alımlarını iki farklı bölgede şubelerine yapacaktır. Garanti Bankası Burdur ve Aksayar'da ki bulunan gişelerine alım yapacak. 
GARANTİ BANKASI GİŞE ASİSTANI İÇİN GENEL NİTELİKLER:
- Henüz 27 yaşını geçmemiş adaylar,
En az önlisans, tercihen de lisans mezunu olan adaylar,
- Askerlik görevini tamamlamış veya askerlikten 1 yıl tecilli olan adaylar ( Erkek Adaylar İçin ) ,
- Güler yüzlü, Pozitif, İletişim ve ikna becerileri yüksek olan adaylar, 
- Pazarlama ve satışta kendine güvenen adaylar,
Başvurularını gerçekleştirebilirler. Ayrıca her iki il için, yani Burdur şubesine katılmak için Burdur'da ikamet eden, Aksaray şubesi için ise Aksaray'da ikamet eden adaylar başvuruda bulunabilirler.
NOT:  Bu kriterlere uygun olan adaylar, online sınava davet edilecek, davetler e-posta ve smsyoluyla bildirilecektir.
Başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.