Garanti Bankası 2016 Personel Alım İlanı

Bir çok bankalar 2016 yılı içerisinde düşündükleri büyüme hedefleri için bir çok yeni şube açmayı planlarken bununla beraberde bir çok personel alımları yapmak içinde kolları sıvadılar. Bankaların Bu yeni açılacak olan şubelerde personel istihdamı gerçekleştirerek yüzlerce insan ekmek kapısı olmak düşüncesindeler. Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında yer alan Garanti Bankası 2016 yılında bazı pozisyonlara sınavlı ve mülakatlı, bazı pozisyonlara ise sınav ve mülakat yapmadan yeni personel alımları yapıyor.

 

Garanti Bankası personel alımına ilişkin beklenen ilan açıklaması yapıldı. Garanti Bankası İnsan Kaynakları tarafından açık olan bir çok pozisyon için personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte Garanti Bankası personel alımına ilişkin detaylar.

 

Müşterilerin karşısına başarı ve memnuniyeti ile çıkmak isteyen Garanti Bankası, dünya çapında bir çok ödüle layık görüldü. Garanti Bankası yeni mezun olmuş ve kariyer sahibi olmak isteyen gençlere Genel Müdürlüklerde bir çok farklı pozisyonlar için iş imkanı sağlıyor. Garanti Bankası İstanbul Avrupa Yakası ve İstanbul Anadolu Yakasında personel alımları için ilan yayınladı.

 

BAZI AÇIK POZİSYONLAR

 

1-Şube Hizmetleri Destek Asistanı

2-Şubesiz Kanallar İşlem Analiz Asistanı

3-Müşteri Memnuniyeti Müşteri Temsilcisi

4-Dış Ticaret ve Krediler İşlemleri Asistanı

5-Sezonluk Gişe Asistanı

 

Garanti Bankası ailesinin yapmış olduğu personel alımına başvuruda bulunmak için diğer açık pozisyonlar için aşağıdaki vermiş olduğumuz linke tıklayarak size en uygun pozisyonu seçin ve sizlerde Garanti Ailesiyle çalışmanın mutluluğuna varın.

Başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen bağlantıları inceleyebilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/garanti-bankasi-is-ilanlari?firma=16397

Editör: TE Bilisim