Ülkemizin en tanınır ayakkabı firmaları arasında yer almakta olan FLO Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama Anonim Şirketi Türkiye geneli yatırımlarına devam ediyor. Neredeyse tüm alışveriş merkezlerine açtığı mağazalar ile satış yapmakta olan FLO yine Türkiye geneli merkez yerlerde ki binaları kiralayarak birkaç katlı ayakkabı mağazası kurmaktadır.

Tüm mağazaları ve yeni açtığı mağazalar için personel alımı yapmakta olan FLO Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama Anonim Şirketi yayımladığı ilanlar doğrultusunda Türkiye geneli yüzlerce personel alımı yapacak. Peki FLO Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: FLO Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama Anonim Şirketi
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 65'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

 ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

FLO Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 65'e yakın pozisyon için yüzlerce personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Dijital Pazarlama Uzmanı
Mağaza Personeli
Mimari Projeler Yöneticisi
Depo Elemanı
Depo Elemanı (Engelli)
Analiz ve İş Geliştirme Uzmanı
Mağaza Müdürü
Lojistik Uzmanı
Ürün Yönetim Uzmanı

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta FLO 65'e yakın pozisyona personel alımı yapmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi ve alım yapılan iller hakkında bilgi sahibi olarak başvuru yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/bdXcWd
DİĞER İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim