Ülkemizin ayakkabıcılık sektörü konusunda lider konumda olan sayılı firmalar arasında yer alan ve özellikle büyük şehirlere yaptığı yatırımlar ile satış hacmini geliştirmekte olan FLO Mağazacılık ve Pazarlama Anonim Şirketi Türkiye'nin dört bir yanında sahibi olduğu şubeleri aracılığı ile faaliyetlerine ara vermeden kesintisiz olarak devam etmektedir.

Büyüme oranını geliştiren FLO Mağazacılık ve Pazarlama Anonim Şirketi yine açık pozisyonları için çok sayıda personel alımları da gerçekleştirmektedir. İlgili pozisyonlar için ilanlar hazırlamakta olan FLO Mağazacılık ve Pazarlama Anonim Şirketi açık pozisyonları dikkat ederek eleman alımlarını gerçekleştirmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında FLO Mağazacılık ve Pazarlama Anonim Şirketinin çok sayıda personel  alımı yaptığı görülüyor, peki pozisyonlar ile ilan detayları nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

FLO Mağazacılık ve Pazarlama Anonim Şirketi yayımladığı iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki ilanın detaylar nedir? Buna göre Türkiye geneli FLO tarafından yayımlanan 70'e yakın kadro için personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Peki FLO Mağazacılık ve Pazarlama Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

FLO Mağazacılık ve Pazarlama Anonim Şirketi 70'e yakın kadro için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki ilgili firma hangi pozisyonlar için alım yapacak. Yayımlanan ilanlara bakıldığında Dijital Pazarlama Uzmanı (E-Ticaret), Satış Danışmanı, Engelli Satış Danışmanı, Ürün Kategori Uzmanı, Genel Muhasebe Uzmanı, Bölge Müdürü, Kalite Sistemleri Mühendisi - Fabrika, Yurt Dışı Mağazalar Planlama Yöneticisi, Yurt Dışı Mağazalar Planlama Uzmanı gibi pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Adaylar başvurularını nasıl yapacak?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

FLO Mağazacılık ve Pazarlama Anonim Şirketi bünyesinde görev yapmak isteyen adayların öncelikle (https://goo.gl/UUDPRc) linkini kopyalaması ve tarayıcının üst bölümünde bulunan adres çubuğuna yapıştırarak git tuşuna basması ve ilgili pozisyonlara başvuru yapması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim