Son yapılan duyuruya göre kurumlar personel alımlarına devam ediyor. Son olarak Fırat Kalkınma Ajansı yapmış olduğu duyurusunda personel alımı yapacağını belirtti ve bu alanda çalışmak isteyen kişilileri yüzleri güldü. Fırat Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliği için Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde 6 uzman ve 2 Destek personeli olmak üzere toplamda 8 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacaktır. Buna göre adaylara,Fırat Kalkınma Ajansı tarafından sınav sistemi uygulanacaktır. Sınava katılmaya hak kazananarın listesi 27 Eylül 2017 tarihinde duyurulacaktır. Buna göre listede adı geçen personeller ise, 04 Ekim 2017 ile 06 Ekim 2017 tarihlerinde Sözlü Sınav Yarışmasına katılacaklardır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Fırat Kalkınma Ajansı personel alım ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,  Olağanüstü Hal Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak veya olağanüstü hal döneminde alınan tedbirler nedeniyle görevlerine son verilmemiş olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yurtiçi ve yurtdışı seyehat engeli bulunmamak şartları aranmaktadır. Ayrıca adaylardan her pozisyon için özel şart aranmakta olup, Bunlara istisnaden adaylar başvurularını hem KPSS ile hem KPSS şartı olmadan Tecrüe ile başvuru yapabilirler. KPSS ile başvuru yapacak adaylardan, 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Destek Personelleri için en az 70 ve Uzman Personel kadrosu için de en az 80 puan şartı aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, en geç 15 Eylül 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları zorunludur. Başvurular son başvuru günü saat 18:00 a kadar "T.C. FIRAT KALKINMA AJANSI Turgut Özal Mah. Turgut Özal Bulvarı No:69/A 44090 Yeşilyurt/MALATYA" adresine elden teslim etmeleri veya son başvuru tarihine kadar ulaşmak kaydıyla posta/kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilana ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim