Ülkemizin en köklü firmaları arasında yer alan ve kefilsiz, şartsız, kartsız, peşinatsız satış yapan ender firmalardan olduğu için adını sıklıkla duyduğumuz ve yurt geneli pek çok bölgeye ürün satışı gerçekleştirmekte olan EVKUR Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor.

EVKUR Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyon ile diğer detaylar hakkında bilgiler nedir?

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: EVKUR Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 10'a Yakın

ALINACAK POZİSYON SAYISI

EVKUR Anonim Şirketi kendi bünyelerinde görev yapmak üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor.

Bilgi İşlem Elemanı
Ön Muhasebe Elemanı
Çağrı Merkezi Takım Lideri
Mağaza Müdürü
Satın Alma Müdür Yardımcısı
Satın Alma Müdürü

Yukarıda EVKUR firmasının alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

NASIL BAŞVURULAR YAPILIR?

EVKUR bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden tüm pozisyonlar görüntülenmekte olup niteliklerin ne olduğu hakkında bilgi edinilebilir ve başvurular yine aynı kanal üzerinden yapılabilir.

https://goo.gl/VuFwqu
DİĞER İLANLARI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim