Ülkemizin önde gelen mağazacılık firmalarından olan ve hizmetlerine 1972 yılında Murat Halı adı altında başlayan EVKUR yıllardır ülkemizde faaliyet göstermekte olan sayılı firmalar arasında yer almaktadır. Açık pozisyonları için interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı yapmakta olan EVKUR yeni pozisyonlar için Türkiye geneli ilanlar yayımladı.

EVKUR tarafından interaktif iş ilanları sitelerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında toplam 5 farklı pozisyon için Türkiye geneli onlarca farklı şehir için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve EVKUR Anonim Şirketi personel alımı detayları nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: EVKUR Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 5
Alım Yapılacak Şehir: Çok Sayıda

İLAN EDİLEN POZİSYONLAR

EVKUR Anonim Şirketi Türkiye geneli 5 pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

Çağrı Merkezi Takım Lideri - İstanbul
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi - İstanbul
Ön Muhasebe Elemanı - Çok Sayıda Farklı Şehire
Satış Danışmanı - Çok Sayıda Farklı Şehire
Programcı - İstanbul

BAŞVURULAR

EVKUR yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için İstanbul başta neredeyse tüm Türkiye geneli personel alımı yapmaktadır. İlgili ilanlara müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek formlar yardımı ile resmi başvurularını yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/4JADKs
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim