Ülkemizin en çok bilinen markası olan EVKUR televizyon, akıllı telefon, küçük ev aletleri, ev eşyaları, halı vb. gibi çok sayıda farklı kategorilerde satış yapan firmalardan bir tanesidir. EVKUR yatırımlarını sürdürdüğü gibi müşteri memnuniyetinin yükselmesi için çok sayıda personel laımı gerçekleştirmektedir.

EVKUR firmasının personel alımı ilanları resmi internet sitesi ile interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. EVKUR tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için genel müdürlük için personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar hangileridir, başvurular nasıl yapılır.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: EVKUR
Alınacak Pozisyon Sayısı: 10'a Yakın
En Az Mezuniyet: Lise

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

EVKUR firmasının alım yapacağı en az lise mezunu pozisyonlar aşağı bölümde verilmiştir.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Yazılım Uzmanı
Bilgi İşlem Elemanı
Grafik Tasarımcı
Çağrı Merkezi Takım Lideri
Mağaza Müdürü
Yönetim Kurulu Başkanı Asistanı

BAŞVURULAR

Yukarıda EVKUR'un genel müdürlük için alım yapacağı pozisyonların tamamı verilmiştir. Adaylar bu pozisyonlar için müracaatlarını yapabilir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Aşağıdaki linki takip edecek olan adaylar pozisyonlar için aranmakta olan şartlar hakkında bilgi sahibi olabilir ve müracaatlarını da bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/4JADKs  
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim