Adını sıklıkla duyduğumuz ve ürünlerin neredeyse büyük bir bölümünde adının yer aldığı ETİ açık bulunan pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonları duyurmakta olan ETİ Şirketler Grubu bu pozisyonlar için müracaatları aynı kanal üzerinden kabul etmektedir.

Yeni yayımlanan ilanlar incelendiğinde ETİ Şirketler Grubu çok sayıda farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştireceği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek. Alınacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir? Müracaatlar nasıl yapılır?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

ETİ Şirketler Grubu interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak?

Güvenlik Görevlisi
Satınalma Mühendisi
Doğu Akdeniz Bölge Muhasebe Memuru
Kalite Güvence Teknisyeni
Bilgi Güvenliği Uzmanı
Analitik Kimyager
Modern Kanal Satış Temsilcisi
Mekanik Bakım Teknisyeni
İç Denetçi
Planlama Mühendisi
Ürün Geliştirme Mühendisi

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolar başta olmak üzere ETİ Şirketler Grubu 20'ye yakın farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek. Alım ilanına müracaat etmek isteyen adayların ilanlarda belirtilen niteliklere sahip olması gerekmektedir. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekiyor.

https://goo.gl/kFB2OH
Editör: TE Bilisim