Ülkemizin gıda konusunda en önemli ve en tanınır firmaları arasında yer alan ve ürün hacmi ile satış potansiyelini sürekli geliştirmek için önemli çalışmalar yapan, reklamlar ile karşımıza çıkan ve yeni ürünlerini halka sunmayı sürdüren Eti Şirketler Grubu açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir.

Eti Şirketler Grubunun personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Eti Şirketler Grubu tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında farklı firmaların çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapan Firma: Eti Şirketler Grubu
Açık Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
En Az Mezuniyet: Lise

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR  HANGİLERİDİR?

Eti Şirketler Grubu 30'a yakın pozisyon için en az lise mezunu çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

Talaşlı İmalat Teknisyeni
Mekanik Bakım Teknisyeni
Sistem Analisti
Proje Planlama ve İzleme Mühendisi
Maliyet Muhasebesi Analisti
Ürün Geliştirme Mühendisi
Satınalma Mühendisi

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Eti Şirketler Grubu 30'a yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirmekte olup başvuru yapan adaylar için aşağı bölüme müracaat linkini sunduk. Bu bölüm aracılığı ile başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

https://goo.gl/fFeUZD
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim