Eti Maden İşletmeleri personel alımı gerçekleştiriyor. Eti Maden İşletmeleri bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere engelli personel alacak. Sizde Eti Maden İşletmeleri iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.

Devlet personel başkanlığı 11 Nisan 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre Eti maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Engelli personel Alımı yapacak.  Eti maden İşletmelerinin yaptığı duyuru şöyledir;

Teşekkülümüz Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) engelli 2 işçinin açıktan işe alınması, 31.03.2016 tarih ve 683/5 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tasvip edilmiştir.

Buna göre, adı geçen İşletmenin mevcut işçi sayıları esas alınarak tespit edilen engelli ve eski hükümlü çalıştırma oranlarına göre ortaya çıkan engelli 2 işçi kontenjan açığının kapatılabilmesini teminen, ilgili mevzuatında belirtilen usul ve esaslar ile genel hükümler dahilinde engelli 2 işçi kontenjan açığının, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne 08.04.2016 tarih ve 8949 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu engelli 2 işçi (Proses İşçisi-1 Lise ve Dengi Okul-Bilişim Teknolojileri, 1 Lise ve Dengi Okul-Kimya Bölümü mezunu) için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim