Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki işçi personel eksikliğini tamamlamak için farklı bölge ve eğitim seviyelerinde toplamda 56 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı gerçekleştirecek. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup ilana başvurular ve diğer işlemlerde Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirilecektir.

İLANIN DETAYLARI:

Eti Maden İşletmeleri 56 personel alımı yapacağını belirtti. Eti Maden İşletmeleri işçi alımı adı altında farklı bölgelerde işçi personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre Eti Maden İşletmeleri 56 kişilik kadro ile, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne 33, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne 13 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne 10 kişi olmak üzere toplamda 56 Daimi işçi alımı yapacak.

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne,  Liselerin veya dengi okulların, Elektrik Bölümünden 1 , Elektronik Bölümünden 1, Torna Tesviye bölümünden 10, Metal İşletmeleri Bölümünden 12, Makine Teknolojisi bölümünden 9 kişi olmak üzere 33 işçi alımı yapılacak.

Emet Bor İşletme Müdürlüğüne Meslek Yüksekokulundan mezun Makine Teknolojisi Bölümü 2, Elektrik Bölümü 2, Kimya Bölümü 1, Liselerin veya Dengi okulların Kimya Bölümü 2, Makine Teknolojisi Bölümü 3 olmak üzere toplamda 10 personel,

Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne ise Liselerin veya dengi okullardan mezun, Metal Teknolojisi Bölümü 5, Makine Teknolojisi Bölümü 5, Tesisat Teknolojisi Bölümü 3 olmak üzere toplamda 13 personel alınacak.

İLANA BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir. Söz konusu ilan için işçi alım talebi Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezin de 29 Aralık 2017 tarihinde yayımlanması istenmiştir. Buna göre adaylar ilan yayımlandıktan sonra başvurularını en geç 10 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 07 Ocak 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. Adaylar başvurularını, Türkiye İş Kurumuna yapacaklardır. İlanın detaylarını incelemek için ve ilanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.