Aralık ayı memur personel ilanlarına göre, Eti Maden İşletmeleri bünyesine 56 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtmişti. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup, başvuru işlemleri ve diğer işlemler Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır. 56 Personel alımı KPSS 60 Puan ile alınacaktır. Buna göre ilanın detayları aşağıdaki gibidir.

Eti Maden İşletmeleri 56 personel alımı yapacağını belirtti. Eti Maden İşletmeleri işçi alımı adı altında farklı bölgelerde işçi personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre Eti Maden İşletmeleri 56 kişilik kadro ile, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne 33, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne 13 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne 10 kişi olmak üzere toplamda 56 Daimi işçi alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Eti Maden İşletmeleri alım yapacağı kadrolar için adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve En az Ortaöğretim mezunu veya dengi okul mezunu olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İlan Devlet Personel başkanlığı tarafından 23 Aralık 2017 tarihinde duyurulmmuştu ve ilana göre Eti Maden İşletmeleri iş başvuru talebini Türkiye İş Kurumuna 29 Aralık 2017 tarihinde ileteceğini belirtmişti. Bunun üzerine ilan İŞKUR'da 29 Aralık 2017 tarihinde yayımlandı ve adaylardan en fazla 10 gün içerisinde başvurularının yapılması istenmişti. Bunun üzerine başvuruların başlamasının ardından artık sona ermetedir. Adaylar başvurularını en geç 08 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapacaklardır. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantıdan İŞKUR başvuru sayfasını açabilirsiniz. Açılan sayfada İşyer, Ünvanına ETİ MADEN İŞLETMELERİ yazdığınızda ara butonuna tıklayarak ilanları açabilirsiniz. İlgili ilanlarda ilan No verilemktedir. Bu ilan Numaralarına göre başvurularınızı elektronik ortamda yapabilirsiniz. 

Başvuru Sayfası: esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim