Ülkemizin en önemli kuruluşlarından bir tanesi olarak bilinen ETİ Gıda Şirketler Grubu yeni ortaklıklara imzalar attığı gibi yatırımlarını sürdürerek Türkiye'nin dört bir yanında hizmetlerine devam etmekte ve kalite standartlarını her geçen dönem de daha da geliştirmektedir.

ETİ Gıda Şirketler Grubu yine açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmekte olup öncelikle pozisyonlar tespit edilir, nitelikler belirlenir ve kariyer siteleri aracılığı ile ETİ Gıda Şirketler Grubu iş ilanları kamuoyuna yayımlanır. Yeni ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLAR NEDİR?

ETİ Gıda Şirketler Grubu iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlara göre ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, gerekli sertifikalara sahip olmak, işini sorumluluk ile yapacak olmak, yoğun tempoda çalışma durumuna uygun olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Nasıl başvuru yapılır?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

ETİ Gıda Şirketler Grubu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Ürün Kalite Güvence Teknisyeni, İthalat Operasyon Yetkilisi, Proje Uzmanı, Sağlık Memuru, Güvenlik Görevlisi, Tarımsal Üretim Geliştirme Yöneticisi, Elektrik Elektronik Bakım Teknisyeni, Tesisat Bakım Teknisyeni, Ürün Kalite Güvence Yöneticisi vb. gibi pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adaylar müracaatlarını gerçekleştirmek için https://goo.gl/QaL85E linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve enter git tuşuna basarak ilgili müracaat sayfasına ulaşak başvurularını yapması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim