Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Et ve Süt Kurumu bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda alım yapmaktadırlar. Bu haberimizde sizlere yayımlanan ilanlar hakkında detaylı bilgi sunuyor olacağız. 

ALIM POZİSYONLARI NELERDİR?

Et ve Süt Kurumu, Erzincan ilinde Bilgisayar Sertifikasına sahip 1 kişilik boş kadro işe Büro İşçisi alacak. Adaylardan özel olarak, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak, Bulaşıcı hastalığı olmadığı ve görevini yapmasına engel oalbilecek sağlık durumu olmadığını kanıtlamak nitelikleri aranacaktır.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ise, Muğla ilinde 1 Beden İşçisi, Eskişehir ilinde 1 Temizlik Görevlisi ve Eskişehir Odunpazarından 1 Temizlik Görevlisi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmeketdir. Buna göre adaylardan en az ve en fazla İlköğretim mezunu olmak, Alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

Başvuru yapan adaylar ve niha listede yer alan adayların, Eğitim durumu, Öncelik Durumu, yabancı dil gibi koşulları taşıyıp taşımadıkları yazılı ve sözlü sınavdan önce talebi kam kurumuna ibraz etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 07 Ağustos 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 10 gün içerisinde yani en geç 16 Ağustos 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmeketedir. Başvurular  İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Başvuru yapmak için ve detaylı bilgi almak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresini kullanabilirsiniz.