Et ve Süt Kurumu yayımladığı ilana göre işçi personel alımı yapacağını belirtti. Et ve Süt Kurumu bünyesine 8 kişilik boş kadro ile işçi personel alacak. İlan Türkiye İş Kurumu sitesinde yayımlanmış olup başvuru işlemleride oradan yapılacaktır. Buna göre Et ve Süt Kurumu bünyesine alımını yapacak olduğu adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacak. Aşağıdan alım detaylarına, başvuru bilgilerine aranan şartlara ulaşabilirsiniz.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Et ve Süt Kurumu bünyesine 8 işçi personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre Et ve Süt Kurumu bünyesine 7 normal işçi personel ve 1 kişilik kadro ile Engelli personel alacak. Engelli kadrosuna 1 Büro İşçisi alacak ve EKPSS baraj puanı yoktur.

Diğer 7 kişilik alım ise, 1 kişi Sıhhi Tesisatçı, 1 kişi Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, 1 kişi Makine Bakımcı ve 4 kişilik kadro ile Kasap olmak üzere toplamda 8 kişi alınacak. Adayların en az lise mezunu olmaları ve KPSS den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Et ve Süt Kurumu alım yapacağı kadrolar içni adaylardan, Engelli kadrosu için Bulaşıcı hastalığı olmadığını ve sağlık durumunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, 2016 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartları aranacak.

Bunun dışında diğer kadrolar için adaylardan, Tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu ile belgelemek, bulaşıvı hastalığı bulunmamak, Vardiyalı olarak çalışmak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 20 Kasım 2017 tarihi itibari ile başlayabilir ve başvurularını en geç 29 Kasım 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim