Ülkemizin eğitim alanında en bilinir üniversiteler arasında yer almakta olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilanlar Rektörlük tarafından hazırlanmakta ve yayımlanmaktadır. 

Geçtiğimiz hafta Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından hazırlanan ilan ile üniversitenin en az lise mezunu 9 memur alımı yapılacağı öğrenildi. Peki Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 9 memur alımı hangi pozisyonlar için yapılacak, adaylardan aranan şartlar nedir? İşin Olsa ekibi olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 9 memur alımı detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

POZİSYONLAR NELERDİR?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi en az lise mezunu 9 memur alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhemkimliği ne Hemşirelik Lisans Mezunu 3 ve Sağlık Meslek Lisesi Hemşireik Bölümü Mezunu 5 Hemşire alınacak. Diş Hekimliği fakültesine ise Sağlık Meslek lisesi Hemşirelik Bölümü Mezunu olan 1 Sözleşmeli Hemşire olmak üzere toplamda 9 sözleşmeli personel alınacak.

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suçhükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 1 yıl öncesine kadar sözleşmeli personel pozisyonunda çalışmış olmamak ve 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartlarını taşıyan adaylar müracaatlarını yapabilir.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim